Nagelbijten

Onder nagelbijten, verstaan we het afbijten van de vingernagels, nagelriemen of stukjes zacht weefsel van de vingertoppen .
Nagelbijten op zich is een onschuldige bezigheid. Er zijn verschillende typen nagelbijters, de een doet het puur om van een stukje nagel af te komen, de ander doet het spontaan en is zich hiervan niet bewust. Nagelbijten is vaak een gevolg van nervositeit, stress, of simpelweg verveling.

Door het nagelbijten komt de mond iedere keer in contact met bacteriën van de nagel en vingertoppen. Hierdoor kunnen vervelende infecties ontstaan, aan zowel de nagel als in de mond. Een vervelend gevolg is dat je nagels er niet mooier op worden. Als nagelbijter heb je vaak te maken met nagels die tot ver in het nagelbed afgekloven zijn. Hierdoor ontstaat een beschadigd nagelbed waardoor er weer infecties kunnen ontstaan.

Het zetten van Kunstnagels heeft meteen een aantal positieve effecten omdat deze nagels te hard en te taai zijn om op te bijten krijgt het nagelbed direct de kans om te herstellen. Deze keurige nagels geven je natuurlijke nagels de kans zonder dat je ze af kunt bijt te laten groeien.
Door regelmatige controle en adviezen van de nagelstylist om de nagelriemen te verzorgen, krijgen ze een gezondere conditie.
Het is verstandig minstens 4 maanden tot een half jaar een nagel bijtprogramma  te volgen, en daarna geleidelijk over te gaan naar het professioneel verzorgen van de natuurlijke nagel, door ongeveer om de 4 – 6 weken een manicure behandeling te nemen.

 

Adresgegevens

 SALON  LEA - LOUISE

PEDICURE  &  MEER

Adres:
Eerste Atjehstraat 54a

1094KP Amsterdam
Tel: +31 (0) 20-2215538
Mob: +31 (0) 621534070


 

LOKATIE  UTRECHT

WAALSTRAAT 151

3522SG UTRECHT

Tel Mob: +31 (0) 621534070

Op afspraak di & woensdag **

Brancheorganisatie