Pedicure behandelingen: 

Desinfecteren van de voeten.
Verdikte nagels afvlakken.
Knippen van de nagels.
Eelt verwijderen, deze wordt op een veilige manier weggesneden.
Likdoorns verwijderen.
Ingroeiende nagel behandelen.
Schimmel / kalknagel behandelen.
Nagels mechanisch afwerken.
Eelt en likdoorns mechanisch afwerken.
Nagelomgeving verzorgen.
Voeten desinfecteren.
Increamen van de voeten.
Adviseren.

De Pedicure behandelingen worden met het Nattechniek apparatuur gedaan, die als zeer prettig en pijnloos wordt ervaren.

Korte behandeling 15 minuten zoals:
- een eeltlocatie, eeltpit, wratten-eelt verwijderen, ingroeiende nagel behandelen of nagels knippen.

Diabetisch voetbehandeling
Ik ben in het bezit van de aantekening Diabetisch Voet, waardoor in de meeste gevallen de behandeling vergoed wordt, vraag informatie bij uw zorgverzekeraar.
Deze behandeling is in principe een gewone standaard behandeling met extra zorg vanwege de  kwetsbaarheid van diabetes, ook wordt er extra aandacht  gegeven aan diabetes specifieke klachten en daaraan gepaarde voorzorgmaatregelen. Ook vinden er extra controles plaats en geef ik advies voor verzorging van uw voeten en keuze van schoenen. (klik hier voor meer info)

Reumatische voetbehandeling
Ik ben in het bezit van de aantekening Reumatische Voet, waardoor in de meeste gevallen de behandeling vergoed wordt, vraag informatie bij uw zorgverzekeraar.
In principe betreft dit de gewone standaard behandeling met extra zorg vanwege de gevoeligheid van de door reuma aangetaste gewrichten, slijtage en ontstekingen, en waarbij echter extra aandacht wordt gegeven aan reuma specifieke klachten en daaraan gepaarde voorzorgmaatregelen. Ook vinden er extra controles plaats en geef ik u advies voor verzorging van uw voeten en keuze van schoenen. 

Screening
Diabetisch en Reumatische behandelingen
Dit is  een uitgebreide anamnese doen (bijhouden van informatie over uw algemene gezondheid) en het oppervlakkig en diepte gevoel controleren met hiervoor bestemde apparaten. Meestal gebeurt dit een keer in de zoveel tijd bij uw controle van de diabetisch verpleegkundige.
Deze jaarlijkse controle behandeling is noodzakelijk om veranderingen te kunnen bijhouden en eventueel aanpassingen in het behandelplan te maken.

Schimmeldiagnostiek
Ik ben in bezit van het Certificaat  Schimmeldiagnostiek.
Wilt u zekerheid of uw nagel of huid door schimmel is aangetast,  kunt u door mij een monster van de huid of nagel laten nemen, dit stuur ik naar het leidscytologisch en Pathologisch Instituut te Leiden, daar kunnen zei in het laboratorium uitzoeken of er schimmelsporen /draden aanwezig zijn. Deze uitslag wordt naar mij opgestuurd, en kunt u met deze uitslag als er schimmelsporen / draden zijn aangetroffen starten met behandelen van de schimmelnagel/huid,  ook via uw huisarts, die u eventueel kan door verwijzen naar Huidspecialist / Dermatoloog. (klik hier voor meer informatie)

Cosmetische voet behandeling
Een aanvulling op de pedicure behandeling maar ook afzonderlijk te doen.
Voetenbad, scrub behandeling, masker en massage.

Vip-Pedicure behandeling
Dit is een combinatie van  de pedicure behandeling en de cosmetische voetbehandeling.

Parafine-voetpakking
Uw voeten worden elk ondergedompeld in een aangenaam verwarmde Paraffine bad, daarna worden ze verpakt in folie en in slofjes gedaan, dan 20 minuten ontspannen, deze pakking verzacht de opperhuid en maakt de huid elastischer, bevordert de doorbloeding, versterkt en verbeterd het onderhuids weefsel, verbetert droge en beschadigde huid en verzacht pijnlijke spieren. Deze behandeling is een weldaad voor uw voeten. Vooral aan te bevelen bij reuma en artritis.

Voet-Onderbeen Massage
Geen overbodige luxe, is prima te combineren na een pedicure behandeling. Uw voeten en onderbenen worden voor 20 minuten lang gemasseerd. Heerlijk ontspannen!

Lakken
Teen nagels lakken, ook kunt u ze voor meer prijs laten versieren (nail art)
Teennagel reparatie
Voor de nagel die door schimmel of andere oorzaken beschadigd is.
Als u voor een speciale gelegenheid of als u in de zomer met nette nagels in slippers wil lopen.
Er wordt een laagje acryl of gel over de beschadigde nagel aangebracht, waardoor deze er weer netjes uitzien.

 

Op ZorgWijzer hebben we een overzichtspagina met vergoedingen voor pedicure vanuit de aanvullende zorgverzekering, bijvoorbeeld bij reuma of diabetes: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure

 

Adresgegevens

 SALON  LEA - LOUISE

PEDICURE  &  MEER

Adres:
Eerste Atjehstraat 54a

1094KP Amsterdam
Tel: +31 (0) 20-2215538
Mob: +31 (0) 621534070


 

LOKATIE  UTRECHT

WAALSTRAAT 151

3522SG UTRECHT

Tel Mob: +31 (0) 621534070

Op afspraak di & woensdag **

Brancheorganisatie