Voetreflexologie

Voetreflexologie is gebaseerd op de visie dat lichaam, geest en ziel volmaak met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen.
Voetreflex is meer dan symptoombestrijding, omdat niet alleen de uiterlijke kenmerken bestreden worden.

Ziekte schuilt vaak in de manier van denken bij ervaringen en in onderdrukte en onverwerkte emoties, waardoor geleidelijk een blokkade of breuk kan ontstaan in de energievelden en/of energiebanen en daarmee in  samenwerking van verschillende organen in ons lichaam.

Volgens voetreflex  kunnen wij ons Lichaam geprojecteerd zien in onze voeten, onderverdeeld in zones. Door het behandelen van deze zones gaat er een stimulerende werking (energie) uit naar het corresponderende deel van het lichaam. Door deze therapie is de mens in staat zichzelf te helpen, zichzelf te genezen en/of in een betere conditie te brengen. In een bewustwordingsproces van ziekte, kan de voetreflexologie een postieve bijdrage leveren aan het herstel van het natuurlijk evenwicht. 

De voetreflexologie is een unieke wijze van hulp aan de medemens. Er wordt geen medische diagnose  gesteld en schrijven geen geneesmiddelen voor. Wij werken slechts met twee handen en maken een energetische voetdiagnose en brengen het fysieke en het ongeziene samen door middel van impulsen op de voetzones, waardoor het verstoorde en geblokkeerde energie weer goed kan doorstromen.  Door deze therapie te ondergaan geeft het lichaam bij afwijkingen en ziekte na de behandelingen zelf duidelijk symptomen aan, waardoor men gerichter de ziekte kan bestrijden bij de reguliere geneeskunde (uw huisarts). 

De voetreflexoloog moet zich houden aan een beroepsgeheim en heeft een Belofte van Geheimhouding ondertekend.

Voetreflextherapie kan worden behandeld bij onder andere:

Oppervlakkige klachten: klachten bij spieren, botten, huid of gewrichten zoals blessures, verzwikkingen, botbreuken, bursitis, RSI en meer.

Anti-stressbehandeling helpt o.a bij stress, migraine, hoofdpijn, algehele onrust, slaapproblemen en maagproblemen en meer

Orgaanklachten zoals blaasproblemen, maagproblemen longproblemen, obstipatie  en meer.

Hormoonbehandeling: behandeling van de voetzones van alle hormoonklieren helpt om de hormoonspiegel weer in balans te brengen o.a. bij overgangsklachten, acne, menstruatieklachten, klachten m.b.t de vruchtbaarheid en meer.

Bij zwangerschap:   evenwicht en rust gevend bij moeder/ kind. Vooral aan te raden bij naderende bevalling.

Adresgegevens

 SALON  LEA - LOUISE

PEDICURE  &  MEER

Adres:
Eerste Atjehstraat 54a

1094KP Amsterdam
Tel: +31 (0) 20-2215538
Mob: +31 (0) 621534070


 

LOKATIE  UTRECHT

WAALSTRAAT 151

3522SG UTRECHT

Tel Mob: +31 (0) 621534070

Op afspraak di & woensdag **

Brancheorganisatie