Medisch-Pedicure | Manicure | Huidverzorging | Voetreflexologie

Microblading

Wat is microblading?

Microblading is een semi-permanente make up behandeling. Doormiddel van een microblade wordt er pigment aangebracht op en rond de wenkbrauwen. Met microblading worden er natuurlijk ogende hairstrokes gecreëerd. Tijdens de behandeling bepaald u zelf wat de wensen zijn voor uw wenkbrauwen. Ik teken de wenkbrauwen eerst voor met potlood en begin pas met microbladen als u te vreden bent. Ook kies ik een pigment uit dat het beste bij uw wenkbrauwen past.

Microblading is ideaal als u het zat bent om uw wenkbrauwen elke dag te moeten (bij) tekenen. Het kan zijn dat u uw wenkbrauwen voller wilt hebben of er meer vorm in wilt krijgen. Na een microblading behandeling zitten uw wenkbrauwen elke dag goed. U hoeft ze niet meer bij te tekenen want uw wenkbrauwen blijven goed zitten tijdens het slapen, sporten, zwemmen of het dragen van geen make up. Wenkbrauwen zijn namelijk het belangrijkste onderdeel van de uitstraling van uw gezicht.

Voor het beste resultaat is het nodig om uw wenkbrauwen in twee behandelingen te microbladen. Voor de tweede behandeling (Touche up) kunt u na 6 weken terug komen. Dit heeft te maken met het herstellen van de huid. De pigment blijft gemiddeld 1,5 jaar zitten. Dit is natuurlijk verschillend per huid type.

Voor de 1e behandeling krijgt u uitleg over de behandeling en vult u voor mij een vragenlijst in zodat ik een goed beeld heb van uw wensen. We bespreken belangrijke punten en u krijgt informatie mee over de nabehandeling van uw wenkbrauwen zodat uw optimaal kunt genieten van uw behandelde wenkbrauwen!